Fra «snadder» til festival

Fra «snadder» til festival

Nytt navn, men fremdeles matglede i sentrum under matfestivalen i Fredrikstad.

For tredje året på rad blir det matfest i sentrum av Fredrikstad. Navnet er endret fra Sommersnadder til Fredrikstad Matfestival når dufter fra alle verdens hjørner legger seg over plankebyen mellom 21. og 21. juni.

I tillegg til at kokker fra Kokkenes Mesterlaug Østfold stiller mannsterke opp, vil torghandlere fra hele Europa stille ut sine produkter.

– Dette er noe helt nytt for oss, og vi tror det vil bli en spennende matfestival med både lokale og internasjonale aktører. Det bør være et mangfold, sier Alf Haugen i arrangementskomiteen til nkl.no.

Matfestivalen er et samarbeid mellom Glommafestivalen, Fredrikstad Sentrum og Kokkenes Mesterlaug Østfold.

Illustrasjonsfoto: Tom Haga

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen