Freia Premium - intens nytelse

Fra september får du muligheten til å nyte en serie mørkere og mer smaksintensiv sjokolade fra Freia. Freia Premium er en serie på fem ulike smaksvarianter med kakaoinnhold opptil 70%, alle med tynne lag av sjokolade i en eksklusiv pakning.
Redaksjonen
21 August 2002 - 16:07

Vi får stadig mer kontinentale matvaner, og undersøkelser viser at 19 % av forbrukerne ønsker en sjokolade med mer intens kakaosmak. Dette har vi også merket på henvendelser direkte fra forbrukere, og tiden er nå inne for å by på en mer sofistikert sjokoladesmak. I Norge spiser vi ca. 8,5 kg. sjokolade hver i året.

De ulike nye variantene fra Freia er:

  • Dark 70% Cocoa - ekstra høyt kakaoinnhold for den som ønsker en virkelig mørk sjokolade.

  • Dark Orange - perfekt harmoni mellom mørk sjokolade og kandisert appelsin.

  • Nougat & Crisp - kombinasjon av mild sjokolade, nougat og sprø krokan.

  • Dark Milk  -  melkesjokolade med høyt kakaoinnhold, fylt med mørk sjokolade.

  • Cappuccino  - smakfull kombinasjon av sjokolade og cappuccinofyll.

Freia Premium vil bli tilgjengelig i de fleste kiosker og dagligvarebutikker i hele landet. Sjokoladen produseres ved Freias fabrikk i Belgia der de har spesielt utviklet kompetanse og teknologi for produksjon av mørke sjokoladeplater med fyll i tynne lag. Som del av et internasjonalt konsern kan Freia på denne måten dra nytte av spisskompetanse.

TOP 10 - SJOKOLADE I NORGE

  1. Freia Melkesjokolade (Kraft Foods)

  2. Freia Twist (Kraft Foods)

  3. Freia Kvikk Lunsj (Kraft Foods)

  4. Freia Firkløver (Kraft Foods)

  5. Nidar Stratos (Orkla)

  6. Snickers (Master Foods)

  7. Freia M (Kraft Foods)

  8. Nidar Troika (Orkla)

  9. Freia Non Stop (Kraft Foods)

  10. Freia Smil (Kraft Foods)

Det drives i dag mye spennende forskning på kakaoens helseeffekter. Kilder er bla.
www.thelancet.com             www.mozon.no            www.chokladakademien.se
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her