Det er slik du skal mikse Frozen Strawberry Daiquiri
(Bilde: mphillips007)

Det er slik du skal mikse Frozen Strawberry Daiquiri

En svært enkel inspirasjon er kilde til en av amerikas mest populære drinker. Med nærmest uendelige variasjoner i oppskriften, slik som Ukens drink; Frozen Strawberry Daiquiri, er Daiquiri blitt en klassisk drink.

Historien vil nemlig ha det til at det var den amerikanske gruvedriftingeniøren Jennings Cox som i 1896 oppfant Daiquiri for sine besøkende, og således benevnte den til ære for den nærliggene byen Daiquiri i det østlige Cuba.

Et lite tips: Dersom du ønsker en frostet virkning, kan du fukte randen av glasset med saft og deretter dyppe den i sukker.

Frozen Strawberry Daiquiri

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

4 cl
gold rum
0.75 cl

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en blender. Lag en jevn blanding og tilsett mer is etter ønske. Hell over i et cocktailglass og pynt med et jordbær.

Her finner veldig mange flere spennende drinkoppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av

Foto: mphillips007

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen