Gallo har investert 200 millioner kroner

Ernest & Julio Gallo Winery har fullført første fase av oppgraderingen ved Livingston Winery. Med en investering på nærmere 200 millioner kroner har vinprodusenten oppgradert druepressen, vinfremstillings- og kjellerfasilitetene sine for å sikre kvalitet
Redaksjonen
14 September 2002 - 01:00

- Arbeidet med kontinuerlige forbedringer for å tilfredsstille kundene har vært et kvalitetsstempel og et motto for Gallo Winery, sier Jeff Bland, visepresident og direktør i Ernest & Julio Gallo Winery International og fortsetter:
 
- Den stadige veksten i vår virksomhet internasjonalt krevde økt kapasitet når det gjelder druepressingen, gjæringsprosessen og lagringskapasiteten. Samtidig legger vi i høyeste grad vekt på kvalitetssikring for å være helt sikre på at vi holder hva vi lover av høy kvalitet, sier han.
 
Det er vinene Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Zinfandel og Ruby Cabernet. I tillegg har Ernest & Julio Gallo Turning Leaf og vinene Chardonnay, Zinfandel og Cabernet Sauvignon også fått nyte godt av investeringene.
 
Mange av forbedringene er basert på vellykkede erfaringer på familiens vingård i Sonoma, en av de aller mest kjente vingårdene i verden. Forbedringene inkluderer et vibrerende sorteringsbord i mottaket for druene, nytt tankdesign som minimaliserer spyling, mer moderat resirkuleringspumping og bedret gjæringsgeometri.
 
Sofistikerte rengjøre-på-stedet-systemer er også inkorporert i designet. Høyere grad av automatisering og datakontroll gir økt laboratoriekontroll over detaljer i fremstillingsprosessen og fører til større stabilitet i kvaliteten og sikrer mot tilfeldigheter. Med nesten 70 års erfaring i druedyrking og vinproduksjon fortsetter nå tre generasjoner av familien Gallo å spille en ledende rolle i verdens vinindustri.
 
Idag er Ernest og Julio Gallos viner tilgjengelig for vinkonsumenter i mer enn 90 land. Livingston Winery har regionale hovedkvarter i Tokyo, Frankfurt, Miami og Toronto, samt 16 lokalkontorer på det europeiske kontinent, i Storbritannia, i Latin- Amerika, Canada og Asia.
 
Har du funnet den Gallo-vinen du har lyst til å smake på, er det på tide å finne ut hva du skal spise til. For å hjelpe deg i gang har Gallo på nettstedet http://www.gallo.com/nor en database hvor du kan fylle inn vinvalg for deretter å få opp forslag til meny med oppskrifter. Du kan også velge matmeny først og så få opp forslag til viner som passer, eller du kan velge å klikke deg inn på hva slags begivenhet som skal være rammen for vindrikkingen for så å få vin- og menyanbefaling.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her