Går så det griner

I Asker og Bærum finnes det åtte serveringssteder ved vannet. Alle går så det griner - så langt i år.

Det betyr mer penger til aktører som Sult, Bølgen & Moi, Trygve Hegnar og noen andre, private drivere.
 
Serveringsstedene langs fjorden kan melde om langt bedre salgstall enn i fjor.
 
Høyt belegg
- Vi har hatt høyt belegg i det flotte uteværet. April var en uvanlig god måned. Mai var like fin som i fjor og juni har så langt vært helt fantastisk, sier restaurantsjef Hilde Aanensen hos Bølgen & Moi på Høvikodden til Budstikka.
 
2 700 uteplasser
Det er altså åtte serveringssteder langs vannet i Asker og Bærum. Til sammen har de 2 700 sitteplasser og 1 800 av disse er utendørs. I tillegg er det 400 uteplasser på Sjøflyhavna på Fornebu, men denne restauranten restaureres.
 
Det er ennå ikke bestemt hvem som får drive denne restauranten fra neste sesong, men interessen er stor. Så langt har det meldt seg ti interessenter.
 
65 millioner kroner
Holmen Fjordhotell har 370 plasser inne og 400 ute. I fjor omsatte stedet for 65 millioner kroner. Bølgen & Moi omsatte for 21,5 millioner. Strand Restaurant omsatte for 6 millioner kroner mens Hvalstrand Bad omsatte for 8,5 millioner kroner.
 
Café Cartagene på Lysaker omsatte for 5,2 millioner kroner på 9 måneder i fjor. La Donna dei Tuffi, Vollen Fjordkro og Sjøflyhavna hadde ikke drift I fjor.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen