Gastronomic Sciences i Italia er åpnet

Det nye akademiske året på Univesity of Gastronomic Sciences er åpent for søknad.
Redaksjonen
11 Mars 2005 - 01:00

University of Gastronomic Sciences har åpnet for søknader til deres tre-årige utdannelse med studiestart i 2005. 70 studenter fra ti forskjellige land begynte på studiene I fjor.
- Vi er svært glade for å igjen kunne åpne for søknader fra studenter fra hele verden, sier Carlo Petrini, president for Slow Food og The Association of Friends of the University of Gastronomic Sciences. - Dette er et tegn på at vårt prosjekt har nådd sitt mål; å møte ønsket om en ny, internasjonal gastronomisk utdanning på høyt nivå, fortsetter han.
 
Fra 11. februar 2005 hodler universitetet en rekke konferanser som vil bli avholdt på forskjellige europeiske universiteter - University of Wageningen (Nederland), Zaragoza (Spania) (18. mars), University of Fulda (Tyskland) (18.mars), University of Montpellier (Frankrike) (21.mars).
 
- Vår filosofi er å fokusere på en ny innfallsvinkel til gastronomi, med sterke bånd til klassiske kulinariske tradisjoner og regionsmessige typiske produksjonsteknikker fra hele verden, fortsetter Alberto Capatti, fagansvarlig ved universitetet.
- Vi organiserer også på Pollenzos universitetsområde en rekke møter med internasjonalt akkrediterte navn innen gastronomi. Dette er ikke bare utelukkende for våre studenter.
 
Søknaden er gratis og åpen for alle med bestått videregående skole eller lignende kvalifikasjon. Den første søknaden kan du finne og sende på universitetets hjemmeside: http://www.unisg.it

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her