Gastronomisk Institutt

Gastronomisk Institutt (GI) ønsker å bidra til at den som nyter et godt måltid, på restaurant eller hjemme, skal være lykkelig og fornøyd. Derfor engasjerer vi oss i, og har kompetanse innen det meste som har med mat og drikke å gjøre.

Enten det er råvareprodusenter, næringsmiddelindustri, restauranter, kantiner, institusjonskjøkken, dagligvarebransjen eller privatpersoner med matinteresse så er det noe å hente hos GI.

Mange av våre mest kjente kokker har arbeidet på GI. Charles Tjessem, vår verdensmester i kokkekunst fra i fjor, har blant annet ledet instituttet. Også mange av de som er og har vært på kokkelandslaget har tilknytning til GI.

I dag er stiftelsen landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter. Dagens virksomhet spenner vidt fra utvikling til formidling og undervisning.

Produktutvikling - GI kan være behjelpelig med å konkretisere og videreutvikle produktideer, teste råvarer som ønskes bedømt eller utvikle et eksisterende produkt.

Undervisning og formidling - GI gjennomfører hvert år kurs for vinkelnere og kokker som ønsker en større fordypning innen fagområdet sitt. Her vil vi nevne generelle bransjekurs, Diplomkokk, Vinkelner og WSET vinutdannelse.

Promotion av produkter i inn og utland - GI er ambassadører for norske råvarer og næringsmidler hvor vi tar på oss planlegging og praktisk gjennomføring av arrangement.

Foto og styling - GI bidrar med tips og ideer om anvendelse av produkter og oppskrifter. GI har bred erfaring fra å jobbe med matmagasiner, kokebøker og publikasjoner der matfoto og oppskrifter har en sentral plass.

GI har nå innledet samarbeid med Apéritif om å utvikle kurs for deg som forbruker.
Les mer her .

Kontakt oss på:

Gastronomisk Institutt
Postboks 8002
4068 Stavanger

Besøksadresse:
Gastronomisk Institutt
Høgskolen i Stavanger, avd. Norsk hotellhøgskole
Tlf: 51 83 37 85
Fax: 51 83 37 94

Gastronomisk Institutt avd. Oslo
Besøksadresse:
Økern Torgvei 30
0580 Oslo
Tlf: 22 88 49 40
Fax: 22 88 49 41

Høyre-klikk
på bildene
for å laste
ned PDF-presentasjoner

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen