Gir fødselshjelp til matgründere

Gir fødselshjelp til matgründere

Sju ulike gründerselskaper er tatt opp i utviklings- og innovasjonsprogrammet Accel Mat 2013, som starter nå i høst.

Det er NCE Culinology og Innovasjon Norge som sammen med Bergens Teknologioverføring (BTO), gir tilbudet som er sendt ut i matnettverket til NCE Culinology. Nå er sju gründere plukket ut til å delta i Accel Mat, et spesialdesignet program for gründere bak matbedrifter. Målet er å gi støtte og hjelp til å videreutvikle gode forretningsideer slik at de nye bedriftene kommer over i en god og lønnsom driftsfase.

– Målet er å skape vekst og muligheter for nye virksomheter i matnæringene. For oss er det viktig å legge til rette for Accel-programmet, sier Ellen Math Henrichsen i NCE Culinology i en pressemelding.

Det blir arrangert tre arbeidssamlinger over to dager i Måltidets Hus i Stavanger. Selve programmet er gratis for deltakerne, men de må selv dekke timer og reisekostnader. Bergen Teknologioverføring, BTO, har lang erfaring med å arrangere disse programmene for andre bransjer.

– Vi funnet gode og spennende selskaper til Accel Mat og vi gleder oss over å ha med disse syv som vi anser som svært interessante for videre verdiskapning, sier Caspar Lund i BTO.

Selskapene som er med:
- Safteriet i Stavanger
- Lysefjorden Sjokolade
- Allergikokken Stavanger og Sand
- Hindal Gård Stavanger
- Prekubator TTO/Eldremat Stavanger
- AM Nutrition/Prekubator TTO Stavanger

LES OGSÅ: Bondens marked åpner butikk i Mathallen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen