God sommer i Fredrikstad

Restaurantbransjen i Fredrikstad gnir seg i hendene. Det har nemlig vært en god sommer.
Redaksjonen
11 August 2008 - 15:00

Restaurantgruppen, som eier Cafè Oscar, Pizza Nini og Mer, er strålende fornøyd.
 
- I løpet av mai, juni og juli er det blitt solgt mellom 60 000 og 65 000 halvlitere med øl i våre restauranter. Tallene viser også at vi har solgt over 30 000 halvlitere med brus, sier direktør Petter Eriksen i Restaurantgruppen.
 
De tre restaurantene har omsatt for 7,5 millioner kroner bare i juli.
 
Sa pang
- Det sier litt om hvor mange pizzaer og halvlitere som er blitt servert, sier Eriksen.
 
- Med det samme sommerværet kom, sa det pang. Det er gledelig, men det er også så man, litt flåsete, kan spørre seg hvor gjestene er resten av året, sier han.
 
- Med det samme fellesferien er slutt i august, registrerer vi en veldig stor nedgang. Vi har imidlertid ingen grunn til å klage, sommeren har vært storartet, legger han til.
 
Været ikke alt
- Klart vi er glade for sol og høye temperaturer, men på slike dager reiser folk på stranden om formiddagen, og kommer til oss om kvelden. På dager med dårlig vær, kommer gjestene hit på dagen og reiser hjem tidligere. Det er med andre ord ikke alltid at været er utslagsgivende, sier han.
 
Snakker for alle
Det er ikke bare Restaurantgruppen som har gjort det bra i sommer. Eriksen mener han snakker for alle når han sier at sesongen har vært bra.
 
- Jeg tror at restaurantbransjen i Fredrikstad samlet sett er fornøyde med de siste tre månedene, og det er hyggelig, sier han.
 
- For selv om vi er konkurrenter, er vi også kolleger. Av den grunn er vi også opptatt av at alle skal gjøre det bra, sier Eriksen til Fredrikstad Blad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her