Gourmet til folket

Kjøpesentre er ikke stedet du vanligvis forbinder med gourmetbutikker og -restauranter - ikke før nå!

I det Sandvika Storsenter åpnet for to uker siden, var det en ti år gammel drøm som endelig ble realisert for Toralf Bølgen, Trond Moi og deres medarbeidere.
 
Bølgen & Moi Food Garage hadde endelig sett dagens lys!
 
Gourmetopplevelse på handleturen
Det å handle er en krevende affære, og sulten melder seg raskt etter en stund i butikkene. TIl nå har derimot tilbudet til de mange sultne gjestene begrenset seg til noe enklere servering og noe i farten.
 
Med åpningen av Food Garage har dette tilbudet blitt betraktelig forbedret for besøkende i Sandvika, men her kan du ikke bare få servert god mat og drikke.
 
I en egen avdelig kan gjestene kjøpe med seg syltetøy, eddiker, syltede spesialiteter og andre produkter laget av deres team ved restauranten i Kristiansand.
 
De har også fått laget sine egne krydderblandinger og har en spesialblandet kaffe i sortimentet sammen med et godt utvalg av oster, velhengt kjøtt og østers, bare for å nevne noe.
Mulighetene her er mange for den matinteresserte, selv om du kanskje ikke har tid til å spise på stedet. De fleste rettene på menyen leveres også som take-away, og dersom du trenger hjelp til å forberede kveldens helstekte entrecôte kan kokkene på Food Garage også være behjelpelige med det.
 
Kvalitetsbevisste
I det planene for den kommende Food Garage tok form, hadde ledelsen et klart fokus - kvalitet i alle ledd.
 
Alle små detaljer er tatt hånd om, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.
 
Her er alt fra designen på handleposene (med bilde av ordet Food Garage skåret ut i stekt fiskepudding), til interiør, glass og bestikk, nøye gjennomtenkt for å gi gjestene den riktige opplevelsen.
 
Det samme fokuset på kvalitet finner du også på alle de spesielle varene du kan kjøpe, og to store kjøletårn i glass er viet til perfekt oppbevaring av store oster og en rekke flotte kjøttvarer.
 
Enormt besøk
At konseptet har falt i smak hos de mange besøkende på Sandvika Storsenter er ikke i tvil.
 
De første ti dagene hadde den 200 kvadratmeter store restauranten hele 4000 besøkende på sine 70 plasser, og det har vært fulle hus hver dag siden åpningen. Med så mange gjester og så stor interesse, har alle de ansatte ved stedet virkelig stått på både før selve åpningen og ikke minst i de siste ukene.
 
Tiden vil vise om vi som kunder ikke vil kunne finne denne typen gourmetbutikker og -restauranter i kjøpesentre over det ganske land. At det har kommet et alternativ til den hurtigmaten som til nå har vært dominerende på disse sentrene, er i alle fall gode nyheter for mange av oss.
 
Foto: Gaute Gusrud

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen