Hammer gin vant gull

Hammer gin vant gullmedalje i den amerikanske brennevinskonkurransen San Francisco World Spirits Competition.

Hammer gin er utviklet av Arcus' destillatør Halvor Heuch.
 
San Francisco World Spirits Competition er årets første, store internasjonale brennevinskonkurranse.
 
I år deltok 450 destillatører fra 21 land i ulike klasser. Hammer gin tok gullmedalje i klassen Best Gin blant 25 konkurrenter, deriblant Tanqueray og Beefeater.
 
Klassik dry
- Hammer gin er en klassisk London Dry Gin. Den er destillert to ganger for å få en ren smak og har en optimal einebærkarakter. En gullmedalje til Hammer gin er en stor fjær i hatten for oss. Det skal mye til for å hevde seg i konkurransen i San Francisco. Vi er spesielt glade for dette gullet fordi Arcus skal lanserer Hammer gin i USA til sommeren, og da er internasjonal anerkjennelse for den innsatsen som er lagt ned i produktutvikling og merkevarebygging de siste årene viktig, sier Halvor Heuch, som er fagdirektør for brennevin i Arcus og opphavsmann for Hammer gin i en pressemelding.

Unik historie
- Amerikanerne vil ha merker som matcher deres image og har en unik historie og eksklusiv innpakning. Amerikanerne vil at brennevinet skal smake rent og de vil ha utenlandske kvalitetsmerker. Det faktum gjør at vi er sikre på at Hammer gin skal bli en suksess historie på linje med Linie Aquavit og Vikingfjord i USA, sier Anne Zamitalo som er ansvarlig for salget av Arcus' brennevin i USA.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen