Hamn i Senja snart ferdig

Etter to branner er det kun innspurten som gjenstår før Hamn i Senja igjen kan ønske gjester velkommen.

Gjenoppbyggingen går mot slutten og planen er at alt skal være ferdig i slutten av mai, mens den offisielle åpningen skjer i juni. Til nå har væreier og gründer Ivar Fredriksen og de andre ildsjelene investert rundt 50 millioner i det nye anlegget.
 
Når den totale utbygging er fullført vil anlegget Hamn i Senja kunne ha 346 dobbeltrom.
 
Vant pris
Hamn i Senja åpnet i 1994. Anlegget fikk en bra start og året etter ble det tildelt Nortras (Nå Innovasjon Norge) reiselivspris.
 
Men anlegget ble rammet av brann både høsten 2005 og vinteren 2007. Siden har Hamn i Senja vært preget av gjenoppbygging. Dette har ikke hindret Fredriksen i å lansere planer og visjoner. Med stort pågangsmot har han videreutviklet stedet. Både Storbrygga, Væreiergården og Lutnesbuene gjenoppbygges og ferdigstilles våren 2008.
 
Dette betyr blant annet ny restaurant og nye kurs- og konferansesaler.
 
Omfattende
Storbrygga er i stor grad holdt i samme stil som gamle Storbrygga. Inne i bygningen blir det imidlertid store forandringer med restauranten Spiseriet med plass til rundt 100 personer, og fem nye møterom for inntil 200 personer. Det er også funnet plass til en cognacsalong.
 
I restauranten Spiseriet er filosofien å tilby arktisk mat, og så langt det lar seg gjøre bruke regionalt råstoff, samt økologiske og sporbare matprodukter, skriver hotellmagasinet.no.
 
Trenger arbeidskraft
Driften vil ha et personalbehov på 16 - 20 årsverk, og i høysesonger vil behovet være i overkant av 30 personer, så Hamn i Senja søker etter kokker, servitører, barkeepere, resepsjonister og stuepiker.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen