Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 20. januar

Har du dyr smak? Finn din favoritt
Foto: (Istock - Ibne Sina)

Har du dyr smak? Finn din favoritt

Dette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
02 Januar 2024 - 09:45

Lørdag 20. januar gir vi deg muligheten til å smake på seks viner. Det som gjør dette arrangementet unikt, er at du ikke bare får smake på de deilige vinene, men du kan også teste dine smaksløker ved å gjette hvilken av vinene som er den dyreste. Samtidig får du muligheten til å finne ut hvilken type vin som virkelig treffer din personlige smak.

Thea Engvik, vår vinguru for dagen, vil veilede deg gjennom vinene som serveres. Thea har en imponerende kulinarisk bakgrunn som sommelier og har tidligere arbeidet som kokk på anerkjente restauranter som Noma og Maaemo. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin ekspertise på en enkel og morsom måte. Thea vil garantert øke din kunnskap om vin og hennes gode utstråling fyller et hvert rom med latter og glede.

Flinke Thea Engvik guider deg gjennom ettermiddagen Foto: Joakim Haga

Dette blir et uformelt og sosialt kurs, så du kan delta alene for å møte nye mennesker, eller ta med venner for en ettermiddag med moro og vin. Kurset finner sted på PinPin, kjent som stedet for sosiale opplevelser. Her kan du også glede deg over en 20 prosent rabatt på mat, som du kan benytte deg av før eller etter vinsmakingen. PinPin har et bredt spekter av aktiviteter, inkludert golf, dart, shuffleboard og karaoke, slik at du kan fortsette moroa etter vinsmakingen eller starte før, alt etter din preferanse.

PINPIN har et bredt utvalg av forskjellige spill du kan prøve før eller etter smakingen Foto: PinPin

Dette er en flott mulighet til å starte året med noe underholdende, lærerikt og smakfullt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en dag med vin, venner og glede på PinPin!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 08. desember

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her