Hard kamp om gourmetmat på nettet

Tøff konkurranse om levering på døra i Danmark.

"Mat fra gode restauranter levert på døren innen en time!"

Room Service, som leverer gourmetmat på døren fra en rekke restauranter, er den siste aktøren på marked i vekst i København. Selskapet har nettopp kjøpt konkurrenten DeliveryCPH, og har med det posisjonert seg som seriøs leverandør av høykvalitets restaurantmat i København.

- Kundene vil gjerne ha noe annet enn pizza levert på døren, sier administrerende direktør i Room Service, Nick Rasmussen.

Konkurransen på markedet er likevel hard, og giganten Just-eat er med på den "fine" bølgen. Administrererende direktør i Just-eat, Morten Larsen, slår fast at selskapet skal levere all mulig mat på døra. I dag har selskapet 16 biler som leverer mat på døra i København, Århus og Roskilde.

- Markedet for å levere annet enn fastfood er i eksplosiv vekst, sier han.

Room Service satser på å spisse tilbudet i retning av gourmetmat.
- Vi vil gjerne skille oss så mye som mulig fra Just-eat, og jeg tror at mange av restaurantene vi henvender oss til, ikke vil forbindes med 1 200 burgersteder og pizzasteder, sier Nick Rasmussen.

Selskapet hans ble stiftet i 2009, og hadde 8 000 bestillinger og en omsetning på 4,5 millioner kroner det første året. I 2010 forventer direktøren at de samme tallene stiger til 25 000 og 12,5 millioner blanke danske kroner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen