Hele ledelsen går

Hele toppledelsen ved Langesund Bad slutter.

Direktøren, kjøkkensjefen, soussjefen og salgs- og markedsansvarlig ved Langesund Bad i Telemark har sluttet eller slutter innen 1. juli. I tillegg blir regnskapsansvarlig borte i disse dager. Styreleder og eier Lars Rise skal selv styre skuta videre, skriver Porsgrunn Dagblad.

- Det er riktig at jeg slutter som direktør. Jeg sa opp allerede i januar, men jobber fremdeles for å få til en så myk overgang som mulig, sier direktør Petter Jørgensen. Han vil ikke spekulere i årsaken til at så mange slutter samtidig, men sier han slutter fordi personlige ting veide mer enn jobben.

- Jeg vil understreke at eier og styreleder har gitt meg og de andre ansatte stor frihet under ansvar her ute, og vi har samarbeidet meget godt hele veien. De andre som har sagt opp stillingene sine, er også på vei over i andre jobber, skriver avisen.

Styreleder og eier Lars Rise overtar den daglige driften fra 1. juli. Han har klokkertro på fortsatt vekst for Langesund Bad.

- Vi hadde fin vekst i 2010, og starten på dette året er enda bedre. Vi har allerede ansatt to nye medarbeidere, og vi kommer til å stå på videre for å utvikle «Badet», sier han.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen