Hold isen kald i sommervarmen

I disse varme somertider er iskrem en av de godbitene både barn og voksne synes best om. Rimeligst i større forpakninger, selvsagt. Problemet er bare at varmen raskt tar knekken på den behagelige konsistensen. Men det er håp - sjekk ut denne nye, norske oppfinnelsen som skal holde liv i isen - og andre matvarer.

I Norge  spiser vi mer enn 52 millioner liter iskrem i Norge hvert år. Endelig kan vi slippe å servere eller bli servert "iskremsuppe". Coolit er nemlig en ny, norsk oppfinnelse som med sine unike termoegenskaper gjør at iskremens smelteprosess forlenges. Iskremen beholder derfor sin smak og konsistens vesentlig lenger.

Med iskremen plassert i en Coolit er det nå mulig å sitte i hus, hage, båt eller hytte og nyte deilig, fast iskrem i timesvis.

Coolit er produsert i Norge. Overflaten er av hardplast (ABS), som innvendig er fylt med en spesialblanding bestående av stivt polyuretanskum. Polyuretanskum brukes i mange sammenhenger, og en optimal blanding gir et av de  mest temperatur-stabiliserende materialer som finnes.

Selvsagt kan en beholder som dette med hell benyttes til andre matvarer vi på lik linje med iskrem gjerne ønsker å holde kjølig så lenge som mulig. Eksempelvis isbiter og ingredienser til deilige drinker. Og ikke å forglemme; reker, som jo alt for raskt mister sin friske smak i varmen.

Coolit er testet av bl.a. Diplom is, som anbefaler produktet til alle iskremelskere. Coolit er tilpasset iskrembokser fra de markedsledende iskremprodusentene: Diplom is, Hennig Olsen iskrem og Nestlé.

Coolit selges via design-/gavebutikker i hele landet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen