Hold isen kald i sommervarmen

I disse varme somertider er iskrem en av de godbitene både barn og voksne synes best om. Rimeligst i større forpakninger, selvsagt. Problemet er bare at varmen raskt tar knekken på den behagelige konsistensen. Men det er håp - sjekk ut denne nye, norske o
Redaksjonen
24 Juli 2003 - 12:29

I Norge  spiser vi mer enn 52 millioner liter iskrem i Norge hvert år. Endelig kan vi slippe å servere eller bli servert "iskremsuppe". Coolit er nemlig en ny, norsk oppfinnelse som med sine unike termoegenskaper gjør at iskremens smelteprosess forlenges. Iskremen beholder derfor sin smak og konsistens vesentlig lenger.

Med iskremen plassert i en Coolit er det nå mulig å sitte i hus, hage, båt eller hytte og nyte deilig, fast iskrem i timesvis.

Coolit er produsert i Norge. Overflaten er av hardplast (ABS), som innvendig er fylt med en spesialblanding bestående av stivt polyuretanskum. Polyuretanskum brukes i mange sammenhenger, og en optimal blanding gir et av de  mest temperatur-stabiliserende materialer som finnes.

Selvsagt kan en beholder som dette med hell benyttes til andre matvarer vi på lik linje med iskrem gjerne ønsker å holde kjølig så lenge som mulig. Eksempelvis isbiter og ingredienser til deilige drinker. Og ikke å forglemme; reker, som jo alt for raskt mister sin friske smak i varmen.

Coolit er testet av bl.a. Diplom is, som anbefaler produktet til alle iskremelskere. Coolit er tilpasset iskrembokser fra de markedsledende iskremprodusentene: Diplom is, Hennig Olsen iskrem og Nestlé.

Coolit selges via design-/gavebutikker i hele landet.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her