Hotell Union er solgt

Hotell Union på Øye er solgt. De nye eierne vil videreføre driften.
Redaksjonen
12 Juni 2008 - 09:00

Det er Flakk Gruppen i Ålesund som har inngått avtale med dagens aksjonærer om overtakelse av hotellet fra januar neste år.
 
- Overtakelsen av Hotel Union Øye er et nytt steg på veien mot å nå vårt mål om å bli den ledende leverandør av reiselivsopplevelser på Nordvestlandet, sier styreleder og eneaksjonær Knut Flakk i Flakk Gruppen til ANB.
 
Unik historie
- Hotel Union Øye med sin unike historie tilbake til 1881 er ett av de mest kjente hotellene på Vestlandet, og vi ønsker å ta vare på den markedsposisjonen hotellet har nådd og videreutvikle hotellet i årene fremover med stor respekt for historien og det enorme restaureringsarbeidet som er nedlagt av nåværende eiere, sier Flakk.
 
Veldrevet
Union er veldrevet og bærer tydelig preg av entusiastiske og seriøse eiere som de siste 20 årene har utviklet hotellet uten offentlige tilskudd og med en betydelig egeninnsats.
 
- Hotellet har de siste årene hatt en god lønnsomhet, og en videre utvikling er nå avhengig av økt kapasitet og forlenget sesong, sier Flakk.
 
Flakk Gruppen har de siste årene satset sterkt på oppbygging av sin reiselivsvirksomhet gjennom selskapet 62NORD AS og eier fra før det nyoppussede Hotel Brosundet i Ålesund og driver i tillegg til en omfattende satsing på charterbåter, aktivitetsselskap, selskapet Nord Helikopter og destinasjoner som Hellesylt og Svinøy Fyr.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Plukkfisk er den reneste festmaten
Dagens rett

Plukkfisk er den reneste festmaten

Det finnes et utall ulike oppskrifter på plukkfisk. Dagens utgave er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her