Hotellkjeder får flere senger

Både Best Western og Thon har fått nye medlemshoteller.

Sauda Fjordhotell er nå et Best Western-hotell. Fjordhotellet "lengtst inn" i Rogaland ble åpnet av Stavanger turistforening i 1914, og er et av landets vakre trehoteller.

– Det er en stor glede å ønske det ærverdige hotellet velkommen i kjeden, sier Hege Ramm i Best Western Norway.
Hotellet ligger ved Saudafjorden, og er nyoppusset i en klassisk stil.

Thon utvider i Kristiansand

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Kristiansand Hotell. Hotellet ligger i Markensgate, midt i sentrum av Kristiansand, og får navnet Thon Hotel Kristiansand fra 1. februar neste år. Hotellet blir en del av City-konseptet i Thon Hotels.

Jahn Olav Marum vil være direktør på hotellet, som vil driftes under selskapet NHG Management AS.

– Vi har lenge ønsket å kunne tilby flere rom i Kristiansand. Kristiansand er et viktig knutepunkt både når det gjelder shippingindustrien, miljøutvikling og kulturliv i Vest-Agder, og jeg er svært glad for å kunne legge 111 rom til i porteføljen i denne viktige byen, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Thon Hotels har fra før Thon Hotel Wergeland med 30 rom i Kristiansand.

Forsiden akkurat nå

Her er det historie i hver dråpe vin

De vulkanske øyene nord for Sicilia er ikke bare en del av Unesco-arven, men også blant de mest eksotiske adressene for vinproduksjon i Europa. Castellaro er eneste produsent på Lipari og tar ansvaret den unike beliggenheten medfører svært seriøst. Les hele saken

Til toppen