Hotellveteran tar tre nye år

Kurt Ritter er lengstsittende konsernsjef i bransjen.

Styret i Rezidor har forlenget kontrakten med Kurt Ritter fram til 2015.

Den sveitsiske hotelldirektøren feirer i år 35-årsjubileum med Rezidor. Han startet sin karriere i selskapet i 1976 som direktør for SAS Luleå Hotel i Sverige. Siden 1989 har han ledet Rezidor som konsernsjef, og er med sine 22 år i sjefsstolen den konsernsjefen i hotellbransjen som har sittet lengstm skriver hotellgruppen i en pressemelding.

- Jeg ser tilbake på 35 fantastiske og varierte år, og nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på tre nye. Jeg elsker det jeg gjør, men jeg føler jeg fortsatt kan bidra til å utvikle Rezidor, sier Ritter.

Under hans lederskap har Rezidor utviklet seg fra å være et lite skandinavisk konsern til en global utfordrer. Konsernet har i dag 35 000 ansatte og de tre merkevarene Radisson Blu, Park Inn by Radisson og Hotel Missoni. I porteføljen ligger mer enn 400 hoteller med 90 000 rom som enten er i drift eller under utvikling. Hotellene er lokalisert i 64 land over hele Europa, Midtøsten og Afrika.

Nå vil Ritter fokusere på fortsatt vekst i nye markeder i Russland, Asia og Afrika.
- Vi var pionerer i disse regionene, og i dag er vi blant de ledende internasjonale aktørene - en posisjon vi ønsker å beholde og utvide, sier Ritter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs 15. juni i Oslo

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig. Les hele saken

Til toppen