Hotellveteran tar tre nye år

Kurt Ritter er lengstsittende konsernsjef i bransjen.

Styret i Rezidor har forlenget kontrakten med Kurt Ritter fram til 2015.

Den sveitsiske hotelldirektøren feirer i år 35-årsjubileum med Rezidor. Han startet sin karriere i selskapet i 1976 som direktør for SAS Luleå Hotel i Sverige. Siden 1989 har han ledet Rezidor som konsernsjef, og er med sine 22 år i sjefsstolen den konsernsjefen i hotellbransjen som har sittet lengstm skriver hotellgruppen i en pressemelding.

- Jeg ser tilbake på 35 fantastiske og varierte år, og nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på tre nye. Jeg elsker det jeg gjør, men jeg føler jeg fortsatt kan bidra til å utvikle Rezidor, sier Ritter.

Under hans lederskap har Rezidor utviklet seg fra å være et lite skandinavisk konsern til en global utfordrer. Konsernet har i dag 35 000 ansatte og de tre merkevarene Radisson Blu, Park Inn by Radisson og Hotel Missoni. I porteføljen ligger mer enn 400 hoteller med 90 000 rom som enten er i drift eller under utvikling. Hotellene er lokalisert i 64 land over hele Europa, Midtøsten og Afrika.

Nå vil Ritter fokusere på fortsatt vekst i nye markeder i Russland, Asia og Afrika.
- Vi var pionerer i disse regionene, og i dag er vi blant de ledende internasjonale aktørene - en posisjon vi ønsker å beholde og utvide, sier Ritter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen