ISS vant Årets Matgledebedrift

- Kantina ved Subsea 7 i Rogaland har alt for mye godt å velge mellom.

Det en av tilbakemeldingene brukerne av ISS' kantine ved Subsea 7 som juryen bet seg merke i da årets matgledebedrift skulle kåres.

- Da vi besøkte ISS Subsea 7 i Stavanger sa de at var helt målløse over engasjementet til de ansatte. Om de måtte nevne noe, ville det være at det var alt for mye godt å velge mellom, sier sier jurymedlem og visepresident i NKL, Per Johansen.

Årets Matgledebedrift arrangeres av TINE i samarbeid med Norge Kokkemesteres Landsforening (NKL), og premierer Norges mest kreative storhusholdningsbedrifter. I år har over 150 bedrifter fra hele landet knivet om den gjeve bransjeprisen. Årets pris ble utdelt på Ostens Dag Hotel Continental i Oslo 27. oktober.

Vinnerne ble kåret av en fagjury bestående av representanter fra NKL, de lokale Kokkemesterlaugene og TINE under ledelse av sisteleddsjef i TINE Salg Storhusholdning, Brita Unnerud.

- Viktige vinnerkriterier er at bedriften arbeider med nytenkning og innovasjon, og skaper matglede for både ansatte og gjester. I tillegg er det viktig at de norske råvarene er i fokus, sier juryformann Unnerud.

Bak Subsea 7-kantina fulgte Oset Høyfjellshotell, mens Albatross Rieber i Bergen sikret seg tredjeplassen.

- Alle som havnet på premiepallen har vist at de kan arbeide med visuell presentasjon, samtidig som de bruker de gode råvarene til å lage delikat mat, sier jurymedlem og visepresident i NKL, Per Johansen.

Juryen hadde også et stort fokus på hva gjestene synes om spisestedene. For å høre hva gjestene synes om spisestedene reiste NKL, de lokale Kokkemesterlaugene og TINE rundt på besøk til alle finalistene.

Alle vinnerne ble tildelt statuetter som bevis på seieren, men hovedpremien er verdt å vente på. Som vinner av Årets Matgledebedrift 2011 får ISS Subsea 7 en kulinarisk reise til europamesterskapet i kokkekunst, Bocuse d`Or, i Belgia. Her får de følge den norske kokken Ørjan Johannessen på nært hold i konkurransen.

Som vinnere av andre- og tredjeplassen får Oset Høyfjellshotell og Albatross Rieber i Bergen en kulinarisk inspirasjonsreise til Bekkjarvik Gjestgiveri. Her vil de få et eksklusivt matkurs med Norges Bocuse d'Or-håp Ørjan Johannessen i hans hjemlige trakter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen