Italiensk suksesskonsept til Norge

Italiensk suksesskonsept til Norge

Vapiano, et italiensk restaurantkonsept som er blitt en stor internasjonal suksess verden over, åpner i september i Oslo.
Aase E. Jacobsen
17 Juli 2012 - 18:52

Vapiano beskrives som et framtidsrettet servicekonsept, «Fresh casual dining», i en pressemelding fra selskapet. I Stockholm har restaurantkjeden gjort stor suksess og nå står Oslo for tur. I september åpner kjeden sin første restaurant i Oslo, i Rådhusgaten 27, over gamle Smuget.

Flere kommer

-Vi ser virkelig frem til å åpne vår første restaurant i Oslo. Vi tror at Vapiano vil tilføre noe unikt til den norske restaurantverdenen, gjennom vår kombinasjon av høy kvalitet og verdi for pengene. Den internasjonale atmosfæren som skapes i Vapianos restauranter, tror vi mangler i Norge i dag. Det faktum at vi på 10 år har åpnet 108 restauranter i 26 land i 5 verdensdeler, viser at konseptet er et globalt fenomen. Vi har som ambisjon å etablere flere restauranter på det norske markedet i de kommende årene, sier Christian Lagerlöf, administrerende direktør i Vapiano, i pressemeldingen.

Ferske råvarer

Konseptet Vapiano-kjeden presenterer er moderne og enkelt. Alle restaurantene har sentral beliggenhet og lange åpningstider. Det legges stor vekt på valg av råvarer. Alt er ferskt og lages på noen minutter, mens du ser på. Menyen omfatter antipasti, fersk hjemmelaget pasta, steinovnsbakt pizza, friske, smakfulle salater og deilige dolcis. Den ferske pastaen lages daglig fra bunnen av i restauranten. 

Vapiano har etablert seg i restaurantverdenen i en rasende fart. Den første restauranten åpnet i Hamburg 2002. Siden er det blitt åpnet restauranter i blant annet USA, Storbritannia, Sveits, Belgia, Estland, Nederland, Tyrkia, Australia, Taiwan og Dubai. Kjeden teller nå totalt 108 restauranter verden over. Bransjetidsskriftet «Food Services Europe & Middle East» utnevnte Vapiano til «Concept of the year» i 2006.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her