Italiensk suksesskonsept til Norge

Italiensk suksesskonsept til Norge

Vapiano, et italiensk restaurantkonsept som er blitt en stor internasjonal suksess verden over, åpner i september i Oslo.

Vapiano beskrives som et framtidsrettet servicekonsept, «Fresh casual dining», i en pressemelding fra selskapet. I Stockholm har restaurantkjeden gjort stor suksess og nå står Oslo for tur. I september åpner kjeden sin første restaurant i Oslo, i Rådhusgaten 27, over gamle Smuget.

Flere kommer

-Vi ser virkelig frem til å åpne vår første restaurant i Oslo. Vi tror at Vapiano vil tilføre noe unikt til den norske restaurantverdenen, gjennom vår kombinasjon av høy kvalitet og verdi for pengene. Den internasjonale atmosfæren som skapes i Vapianos restauranter, tror vi mangler i Norge i dag. Det faktum at vi på 10 år har åpnet 108 restauranter i 26 land i 5 verdensdeler, viser at konseptet er et globalt fenomen. Vi har som ambisjon å etablere flere restauranter på det norske markedet i de kommende årene, sier Christian Lagerlöf, administrerende direktør i Vapiano, i pressemeldingen.

Ferske råvarer

Konseptet Vapiano-kjeden presenterer er moderne og enkelt. Alle restaurantene har sentral beliggenhet og lange åpningstider. Det legges stor vekt på valg av råvarer. Alt er ferskt og lages på noen minutter, mens du ser på. Menyen omfatter antipasti, fersk hjemmelaget pasta, steinovnsbakt pizza, friske, smakfulle salater og deilige dolcis. Den ferske pastaen lages daglig fra bunnen av i restauranten. 

Vapiano har etablert seg i restaurantverdenen i en rasende fart. Den første restauranten åpnet i Hamburg 2002. Siden er det blitt åpnet restauranter i blant annet USA, Storbritannia, Sveits, Belgia, Estland, Nederland, Tyrkia, Australia, Taiwan og Dubai. Kjeden teller nå totalt 108 restauranter verden over. Bransjetidsskriftet «Food Services Europe & Middle East» utnevnte Vapiano til «Concept of the year» i 2006.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen