Jakter på nye drivere

Eierne av restaurant Oscarbrygga på Tonnes i Nordland jakter på nye drivere.
Redaksjonen
16 Februar 2009 - 15:00

Etter planen skal det være en avklaring innen utgangen av februar.
 
Restauranten består av en gammel fiskebrygge som er ombygd til restaurant med maritim, rustikk stil. Restauranten er åpen i helgene fra april til september, og daglig i sommersesongen.
 
Ikke enkelt
Eier Bodil Hansen sier at det slett ikke er en enkel jobb å finne folk som er egnet til å ta på seg driftsansvaret av restauranten.
 
- Det tar tid å sjekke ut folk. Vi må finne dem som har et brennende hjerte og som har ideer for hvordan man kan gjøre stedet enda mer attraktivt. Å finne de rette folkene er helt nødvendig. Vi har tidligere brent oss på at vi ikke har fått tak i folk som var seriøse nok, sier Hansen til Rana Blad.
 
Lengre driftstid
Hovedsesongen er fra begynnelsen av juni og til skolestart i august. For eierne er det viktig at man får tak i drivere som ser et potensial ut over dette tidsrommet.
 
- Hadde man funnet noen som kunne utvidet sesongen med to til tre måneder i hver ende, ville man nesten hatt helårsdrift. I alle fall hvis man regner med julebordstiden, sier Bodil Hansen.
 
Derfor er det viktig å finne folk som ser mulighetene ved anlegget og som har ideer til hvordan man kan hente inn folk utenom sesongen.
 
Hansen røper at de har noen navn på mulige driftskandidater på blokka, som de er i dialog med.
 
- Jeg håper vi kommer i havn med noe innen utgangen av februar. Det begynner å haste med å få tak i folk. Om et par måneder er sesongen her, sier hun.
 
Kan drive selv
Skulle enden på driverjakten i denne omgangen bli resultatløs, er eier Bodil Hansen klar på at de da vil holde stedet åpent selv. Det betyr at hun og broren Oscar Hansen er de formelle driverne.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her