Jakter på nye drivere

Eierne av restaurant Oscarbrygga på Tonnes i Nordland jakter på nye drivere.
Redaksjonen
16 Februar 2009 - 15:00

Etter planen skal det være en avklaring innen utgangen av februar.
 
Restauranten består av en gammel fiskebrygge som er ombygd til restaurant med maritim, rustikk stil. Restauranten er åpen i helgene fra april til september, og daglig i sommersesongen.
 
Ikke enkelt
Eier Bodil Hansen sier at det slett ikke er en enkel jobb å finne folk som er egnet til å ta på seg driftsansvaret av restauranten.
 
- Det tar tid å sjekke ut folk. Vi må finne dem som har et brennende hjerte og som har ideer for hvordan man kan gjøre stedet enda mer attraktivt. Å finne de rette folkene er helt nødvendig. Vi har tidligere brent oss på at vi ikke har fått tak i folk som var seriøse nok, sier Hansen til Rana Blad.
 
Lengre driftstid
Hovedsesongen er fra begynnelsen av juni og til skolestart i august. For eierne er det viktig at man får tak i drivere som ser et potensial ut over dette tidsrommet.
 
- Hadde man funnet noen som kunne utvidet sesongen med to til tre måneder i hver ende, ville man nesten hatt helårsdrift. I alle fall hvis man regner med julebordstiden, sier Bodil Hansen.
 
Derfor er det viktig å finne folk som ser mulighetene ved anlegget og som har ideer til hvordan man kan hente inn folk utenom sesongen.
 
Hansen røper at de har noen navn på mulige driftskandidater på blokka, som de er i dialog med.
 
- Jeg håper vi kommer i havn med noe innen utgangen av februar. Det begynner å haste med å få tak i folk. Om et par måneder er sesongen her, sier hun.
 
Kan drive selv
Skulle enden på driverjakten i denne omgangen bli resultatløs, er eier Bodil Hansen klar på at de da vil holde stedet åpent selv. Det betyr at hun og broren Oscar Hansen er de formelle driverne.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan også fiskegrateng lages
Dagens rett

Slik kan også fiskegrateng lages

Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her