Jakter på nye drivere

Eierne av restaurant Oscarbrygga på Tonnes i Nordland jakter på nye drivere.

Etter planen skal det være en avklaring innen utgangen av februar.
 
Restauranten består av en gammel fiskebrygge som er ombygd til restaurant med maritim, rustikk stil. Restauranten er åpen i helgene fra april til september, og daglig i sommersesongen.
 
Ikke enkelt
Eier Bodil Hansen sier at det slett ikke er en enkel jobb å finne folk som er egnet til å ta på seg driftsansvaret av restauranten.
 
- Det tar tid å sjekke ut folk. Vi må finne dem som har et brennende hjerte og som har ideer for hvordan man kan gjøre stedet enda mer attraktivt. Å finne de rette folkene er helt nødvendig. Vi har tidligere brent oss på at vi ikke har fått tak i folk som var seriøse nok, sier Hansen til Rana Blad.
 
Lengre driftstid
Hovedsesongen er fra begynnelsen av juni og til skolestart i august. For eierne er det viktig at man får tak i drivere som ser et potensial ut over dette tidsrommet.
 
- Hadde man funnet noen som kunne utvidet sesongen med to til tre måneder i hver ende, ville man nesten hatt helårsdrift. I alle fall hvis man regner med julebordstiden, sier Bodil Hansen.
 
Derfor er det viktig å finne folk som ser mulighetene ved anlegget og som har ideer til hvordan man kan hente inn folk utenom sesongen.
 
Hansen røper at de har noen navn på mulige driftskandidater på blokka, som de er i dialog med.
 
- Jeg håper vi kommer i havn med noe innen utgangen av februar. Det begynner å haste med å få tak i folk. Om et par måneder er sesongen her, sier hun.
 
Kan drive selv
Skulle enden på driverjakten i denne omgangen bli resultatløs, er eier Bodil Hansen klar på at de da vil holde stedet åpent selv. Det betyr at hun og broren Oscar Hansen er de formelle driverne.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen