Jamie tok til tårene

Under tv-opptakene til sin nye serie «Jamie Oliver's Food Revolution» fikk den kjente kokken så mye motbør at han tok til tårene.

Jamie Oliver fortsetter sitt korstog mot usunne matvaner i USA. Men nå har han møtt motstand i «USAs feiteste by», Huntington, West Virginia, melder www.fvn.no .

For tøft
Et stort antall av innbyggerne i byen er overvektige, men interessen syntes laber da TV-kokken kom for å omvende dem, skriver Daily Mail og The Sun.

Han skal ha brutt ut i tårer, og sagt: - De forstår meg ikke. De forstår ikke hvorfor jeg er her.

En kilde i produksjonen sier til The Sun: - Jeg har aldri sett Jamie slik før. Vanligvis er han så energisk, men denne utfordringen tok virkelig på ham. Uansett hvor han snudde seg, så ble han møtt av motstand. Folk var åpenlyst fiendtlig innstilt til mange av ideene hans. Til og med pressen advarte ham og sa at han burde ligge unna. Han vurderte faktisk å pakke sammen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dagens rett Lefser med stekt lammekjøtt inspirert av Etiopia

I dag er det etiopiske smak på middagsbordet

Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia, i anledning at fredsprisen i dag deles ut til landets statsminister Abiy Ahmed. Hvis du tyr til ferdige lefser er dette en rett som lar seg gjennomføre på en tirsdag i desember. Les hele saken

Til toppen