Jensen & Co legges ned

Jensen & Co legger ned vin- og spritavdelingen sin. Dermed er en rekke kjente produsenter som Ramos Pinto og Caggiano ledige.

Styret i Jensen & Co har besluttet å legge ned sin vinavdeling etter magert salg. Alle ansatte er sagt opp.

- Vi har den seneste tiden jobbet intenst med å finne nye og riktige importører på vegne av våre produsenter. En stor del av disse er nå på vei over til andre. Det er riktig at blant annet WineTailor overtar burgunderprodusenten Lucien le Moine. Dette under forutsetning at produsenten aksepterer den nye importør, skriver daglig leder Per Kristian Granli i Jensen & Cos vinavdeling i en mail til dn.no Vinguiden.

- Jensen & Co opprettholder sine forpliktelser overfor kunder, Vinmonopol og produsenter. Etterhvert som produsentene får nye importører vil de overføres til de respektive underveis. Det vil si at det ikke blir en lukning fra en dag til en annen. Vi er alle under oppsigelse, men vi gjør det ytterste for at dette skal gå så "smooth" som mulig for alle parter, skriver Granli.

Dermed er en rekke produsenter i "fritt omløp". Ved siden av Lucien le Moine er Alvarinho-produsenten Quinta de Serrade, kultprodusenten fra Campania, Caggiano, portvinsprodusenten Ramos Pinto og ikke minst Champagnehuset Louis Roederer de mest ettertraktede trofeene i porteføljen til Jensen & Co.

Kilde: dn.no (korrigerte opplysninger)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen