Julegaveeske for BiB

Nå lanseres den første julegaveesken for BiB.

Nå kommer julevinen for det festpyntede bordet. GatoNegro God Jul er den første julevinen på kartong som lanseres i gaveeske til norske vinelskere.
 
Begrenset opplag
Den chilenske rødvinen GatoNegro er en av de mestselgende vinene i Norge. Nå skaper den svarte katten julestemning også. GatoNegro God Jul er den første julepyntede kartong i Vinmonopolets hyller, og kommer i et begrenset opplag. 
 
Morsom vri
- Denne juleinnpakningen er en ny og morsom vri for de som ønsker å gi god rødvin i gave, eller rett og slett ønsker å feire julen med gode venner og en feststemt vinopplevelse. Vi vet at forbrukerne har etterspurt vinkartonger som er estetiske nok til å kunne settes på bordet. Når vi pynter bordet til festlige anledninger i forbindelse med julen, stiller det enda større krav til designet på kartongen. Vi vil påstå at ingen vin i kartong gjør seg bedre på et pyntet julebord enn GatoNegro God Jul, sier Annika Groven, Brand Manager i V&S Norway i en pressemelding.
 
Kunstnerisk profil
Rødvinen, som har ønsket om God Jul i svart skrift på etiketten, er designet ut fra GatoNegros nye, kunstneriske profil.
 
Juleinnpakningen er en boks utenpå boksen (box-on-box), som kan tas av og brukes om igjen.
 
- Vi ser stadig flere varianter av festtradisjoner i forbindelse med julen, som guttas og jentenes julebord. Vi tror dette er vinen som gjør seg perfekt for slike anledninger, sier Annika Groven.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen