Julemat med ny vri

Lag spennende julemat med de tradisjonelle ingrediensene og gi de en ny vri. Kanskje ribba skal få følge av chili? Send oss spennende oppskrifter der du har gitt julematen med norsk kjøtt en ny vri, eller på julemat som du tror du er alene om.

Ingen ting truer ribba, pinnekjøttet eller for den saks skyld medisterkakene julaften, men hva med å snu litt opp ned på den tradisjonelle maten i dagene før jul og kanskje i romjula.

Med andre ord, alle muligheter til å bruke kreativiteten og til å komponere en deilig rett. Hvis du da ikke likeså godt låner mors gode gamle tradisjonelle oppskrift og gir den en moderne eller en eksotisk vri.

Det er VG Nett og Apéritif Nett i samarbeid med Opplysningskontoret for kjøtt (OFK) som arrangerer oppskriftskonkurransen. En jury bestående av blant annet kokker og matskribenter fra Apéritif Nett og OFK plukker ut ti finalister som konkurrerer om et gavekort på kroner 5.000,- Vinneren kåres 16. desember.

Hver dag, mens konkurransen pågår, legger vi ut én av de innsendte oppskrifter.

Fine premier
w Vinneren får et gavekort på 5.000 kroner.
w Alle ti finalistene får hvert sitt forstykke av samme type som kokkene bruker.

Oppskriften må:
- være selvkomponert
- inneholde norsk kjøtt
- være annerledes eller litt spesiell julemat.

Er du kokk eller arbeider som kokk kan du ikke delta.

Les dette før du sender oppskriften din:
VG Nett og Apéritif Nett forbeholder seg retten til fritt å publisere oppskriften med et eventuelt bilde som du sender oss. Selvfølgelig med angivelse av hvem som har sendt den inn og eventuell fotograf.

Fyll inn skjemaet nedenfor og klikk "send inn". Lykke til!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen