Kjempeomsetning for Ekebergrestauranten

Restauranten som åpnet sine dører i mars har fått massiv omtale i media, og ryktene om de lange ventelistene har gjort sitt til at besøket har vært betydelig.

Målsetningen for restauranten var en omsetning på 30 millioner kroner netto for 2005, et tall som de har måttet oppjustere etter at tallene var klare. Hittil i år har Ekebergresaturanten omsatt for 25 millioner netto, og styreleder Bjørn Tore Furset tror det vil ende på rundt 50 millioner for 2005 og nærmere 60 millioner for 2006. Resultatet er derimot ikke så lett å forutsi i en så stor restaurantbedrift, med Furset sier han håper på tall i det svarte.
 
Furset forklarer suksessen mye med den enorme medieomtalen restauranten har fått siden åpningen, og de antar at besøkstallene vil synke noe i tiden som kommer.
 
Kilde: DN.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen