Onsdag 5. februar 2014 arrangeres NM for institusjonskokker – lag, under storhusholdningsmessen Smak2014 i Lillestrøm, melder nkl.no.
Finalen domineres av sykehuskokker, og de fem lagene som skal gjøre opp om tittelen er:
Her er finalelagene under NM for institusjonskokker.
Onsdag 5. februar 2014 arrangeres NM for institusjonskokker – lag, under storhusholdningsmessen Smak2014 i Lillestrøm, melder nkl.no.
Finalen domineres av sykehuskokker, og de fem lagene som skal gjøre opp om tittelen er:
Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens de egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen. Les hele saken
Dolcetto som erstatter rosevin og hvitvin, og nebbioloer som kan åpnes allerede i dag, eller legges innerst i vinkjelleren, er denne ukes meny. Les hele saken
Raske retter kan ha mye smak. Som denne oppskriften på en asiatiskinspirert nudelrett. Les hele saken
For 150 kroner får du en leskende smak av italiensk fjellheim. Les hele saken
Med så mange smaker som et koldtbord representerer må du velge drikkefølget med omhu. Les hele saken
Salade niçoise eller Nice-salat er en ekte fransk klassiker. Med denne oppskriften skjønner du hvorfor. Les hele saken
Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her. Les hele saken