Klippfisk på Fogo på søndag

Klippfisk slik du aldri har smakt den sammen med vin valgt med stor omhu er hva Slow Food serverer i samarbeid med Oslos nyeste restaurant Fogo. På Kjøkkenet finner du parhestene Rune Pal og Johs Kørner. Medlem eller ikke, meld deg på i dag. Vi nyter sønd
Redaksjonen
21 Oktober 2000 - 17:55

Restaurant Fogo har knapt åpnet dørene i Oslo før Slow Food er på plass og byr på en av havets delikatesser, en urnorsk råvare som vi i alt for liten grad har visst å verdsette. Nå gjør vi noe med det, eller rettere sagt to av restaurantbransjens desidert beste kokker, nemlig Rune Pal som er en av hjernene bak Klosteret og med fartstid på de beste restaurantene i Oslo og Johs Kørner som har vært med på det meste, deriblant Arcimboldo og Gamle Rådhus. Vi lover smak langt utover din forestillingsevne.

Så hva med vin og annet drikke. Få norske kokker har bedre kunnskaper om vin og annet godt drikke enn disse gutta. Vi kan derfor også love meget veltilpasset flytende følge som er inkludert i prisen. Den er:

Kr 550,- for medlemmer og 650,- for ikke medlemmer og att på til er vin inkludert.

Det hele foregår altså på Fogo som du finner i Karl Johans gate 33, og inngangen til restauranten er gjennom hotellobbyen og derfra opp i 3 etg. (Tidligere Nobel) Søndag 29. oktober klokken 18:00.

Enten du er medlem eller ikke er du hjertelig velkommen.

Meld deg på her og ta med en venn eller flere

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Skap fargeglede rundt middagsbordet
Dagens rett

Skap fargeglede rundt middagsbordet

En fargesterk gulrotsuppe med linser og lett chilibitt frisker opp en mørk høstdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her