Kokker med ny kokebok

De to Arktisk Meny-kokkene Roy Magne Berglund fra Du Verden og Stian Haugnes fra Henningsvær Bryggehotell har nylig utgitt en kokebok om hvalkjøtt.

De to kokkene har samarbeidet med produksjonsselskapet Aurora Borealis Multimedia om utgivelsen.
 
Mange tips
I boka får man tips om både skjæring, krydring, marinering og varmebehandling av hvalkjøtt, i tilegg til mange lekre retter.
 
Boka er full av flotte fotografier av hvalkjøtt, tatt av fotograf Remi M.J Eilertsen.
 
2000 eksemplarer
Boka har allerede solgt 2000 eksemplarer. Berglund og Haugnes ønsker på nytt å løfte fram hvalkjøttets fortreffelighet med denne boken.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen