Konkurs i Hamnehagen

Konkurs i Hamnehagen

Utestedet i Firda har vært vært i søkelyset på grunn av flere brudd på skjenkeloven.

Hamnehagen AS i Førde sentrum er konkurs. Utestedet har bestått av restaurant og pub, og har flere ganger vært i trøbbel på grunn av brudd på skjenkelovgivningen, skriver firda.no.

«Ekstrem overskjenking, totalt ute av kontroll. Skjenking til mange personer åpenbart påvirket av rusmidler, ingen av disse ble bortvist før videre skjenking. Når personene etter hvert forlot skjenkestedet, sjanglet de fleste ut med ustø gange», heter det i en rapport utført av skjenkekontrollører i november 2011.

Ifølge advokat og bostyrer Andreas Rønnekleiv er det usikkert om eierne ønsker å fortsette driften gjennom et annet selskap.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen