Matkurs og vinkurs

Matkurs i Oslo

Lær å lage fantastisk vegetarmat

Lær å lage fantastisk vegetarmat

Meld deg på dette kurset og få inspirasjon til hvordan du kan bruke grønnsaker på nye og spennende måter
10 Mars 2022 - 12:46

Vi nordmenn blir stadig mer bevist på hva vi spiser, og vegetarmat har for mange blitt en ny favoritt. Butikkene bugner over av ferske grønnsaker, men hvordan kan du flytte det grønne kjøkkenet inn i ditt eget hjem? 

Dette kurset vil knuse de fleste myter om vegetarmat. Du vil se at du verken blir blakk, sulten eller matlei ved å legge om til grønnere kost. Tvert om vil du få utvidet middagsrepetoaret ditt med mangfoldige deilige retter.

Vegetarisk-thaigryte-MP-67401.jpg [397.56 KB]
Uten å ty til verken vegetarpølser, vegetarburgere eller andre kjøttimitasjoner, vil de flinke kokkene hos Matkurs.no sørge for at du på slutten av kvelden vil kunne trylle frem 15-20 herlige vegetarretter. De demonstrer hvordan du med små grep kan tilføre riktig så deilige smaker til grønnsakene, og sjansene er store for at du får prøve deg på noen nye tilberedningsteknikker i samme slengen. 

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Det trenger verken være dyrt, ensformig eller vanskelig å bli mett å spise mer vegetarmat, og det trenger heller ikke bety mangel på næringsstoffer. I løpet av kurset vil du lære om proteiner, vitaminer og fettsyrer, og om hvilke grep som er de enkleste for å sikre at kroppen får all den næringen den trenger. Det gjelder nemlig bare å være litt bevisst.

Kvelden avsluttes med en stor tapasbuffet som uten tvil vil inspirere og gjøre kjøttfrie mandager – eller alle dager – enklere å planlegge og variere. Noen av rettene vil inneholde egg eller meieriprodukter, men også dette vil du få tips til hvordan du kan omgå dersom ditt ønske er å legge om til mer vegansk kost. Vi kan love at du ikke savner kjøtt eller fisk på tallerkenen denne kvelden. 

Apéritif samarbeider med Matkurs.no om dette spennende kurset. Gjengen bak Matkurs.no har lært nordmenn å lage mat i over tjue år. Her får du god demonstreting i riktig teknikk, før du selv får kaste deg ut i det. Kursene foregår i deres egne godt egnede lokaler, med topp moderne utstyr.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt lager du en lekker blåskjellsuppe
Dagens rett

Så enkelt lager du en lekker blåskjellsuppe

I denne oppskriften er det kokosmelk og ingefær som gjær susen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her