Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Pust ut: Jura er ikke overtatt av naturvinsprodusenter
Med knappe 2100 hektar kan Jura kalles en liten vinregion, men oppmerksomheten den får er uendelig mye større, spesielt fra tilhengere av naturvin.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Bacalao på italiensk betyr ekstra mye god smak
Denne oppskriften er fra Liguria, hvor de tradisjonelt bruker tørrfisk - derav navnet stoccafisso - men klippfisk er også utmerket her.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Helgekosen blir ekstra god med andebryst, søtpotetmos og rødløkskompott
Andebryst slik du får det på restaurant, kan du fint lage hjemme. Bare følg denne oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Blant 77 italienske viner testet er det flere godbiter fra så vel Piemonte som Toscana
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 23. OktoberTsjekkisk vin møter Prinsens magiske meny
-
Ledig plassKURS I Oslo, 30. OktoberVinmesse: Få med deg en rekke viner fra Portugal – et av de mest spennende vinlandene
-
Ledig plassKURS I Oslo, 30. OktoberVinmesse: Få med deg en rekke viner fra Portugal – et av de mest spennende vinlandene
Pust ut: Jura er ikke overtatt av naturvinsprodusenter
Med knappe 2100 hektar kan Jura kalles en liten vinregion, men oppmerksomheten den får er uendelig mye større, spesielt fra tilhengere av naturvin.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Bacalao på italiensk betyr ekstra mye god smak
Denne oppskriften er fra Liguria, hvor de tradisjonelt bruker tørrfisk - derav navnet stoccafisso - men klippfisk er også utmerket her.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Svanen bykser oppover verdens beste bar-lister
Nå er Svanen verdens 74. beste bar og Oslo har fortsatt to barer blant de 100 beste, ifølge Worlds50Bestbars.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
London setter fortsatt tonen for cocktailbarer – og noen går enda lenger - som Rémy Savage
London er en magnet på unge talenter og et episenter for trendsettende barkonsepter og innovative cocktails. Metropolen byr på et svimlende bredt utvalg, og er et sted hvor trender skapes. Også trender bortenfor trendene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Høstmakrellen smaker fortreffelig med denne behandlingen
Makrellsesongen er på tampen, og den fete høstmakrellen er populær på eksportmarkedet. Med denne oppskriften tilføres syre og gir den en litt uvanlig smak.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Helgekosen blir ekstra god med andebryst, søtpotetmos og rødløkskompott
Andebryst slik du får det på restaurant, kan du fint lage hjemme. Bare følg denne oppskriften.
Les hele saken