Lederskifter på Engø Gård

Det har kommet inn nye ledere på Engø Gård Hotel & Restaurant på Tjøme.
Redaksjonen
19 November 2008 - 16:00

Tristan Viala har overtatt som ny daglig leder etter Randi Schmidt, mens Morten Skinstad Haakenstad har begynt som kjøkkensjef.
 
Engø Gård Hotel & Restaurant skal videreutvikle identiteten sin under den prestisjefulle fanen til Relais & Châteaux
 
Fra Hønefoss
Morten Skinstad Haakenstad, som nylig tiltrådte som kjøkkensjef, er 26 år gammel og kommer opprinnelig fra Hønefoss
 
Han startet karrieren på Solvold i Sandefjord, for så å takke ja til jobben som Chef de partie på Restaurant VOX i Reykjavik. Dette er regnet som en av de beste restaurantene på Isand. Han ble deretter rekruttert som soussjef til Per Hallundbæk på Engø Gård i 2007.
 
I 2006 vant han to priser for Årets grønne kokk og Årets sjømatkokk.
 
Ny daglig leder
Tristan Viala er ny daglig leder etter Randi Schmidt.
 
I en alder av 29 år har han allerede jobbet ti år i hotellbransjen
 
Som halvt fransk kommer Tristan fra en kultur hvor mat og vin har en viktig plass.
 
Dette er noe som vil prege Engø Gård gjennom videreutviklingen av konseptet.
 
I denne prosessen vil de franske tradisjoner så vel som den norske kulturen sørge for en klar interesse for miljøbevisste valg.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

At noe så enkelt kan smake så godt
Dagens rett

At noe så enkelt kan smake så godt

Prøv denne oppskriften på bakt potet med skagensalat til middag i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her