MANA - ny juice rik på antioksidanter

I mai lanserer TINE den nye juicen, MANA. Det er en helt ny juice som er meget rik på naturlige antioksidanter. MANA kommer i to smaker, nype/appelsin og blåbær/aronia.

MANA er 100 prosent ren juice uten tilsatt sukker tilsetningsstoffer. Råvarene i juicen er utvalgt på bakgrunn av deres høye innhold av antioksidanter.

Beskytter mot kreft og hjerte-/karsykdommer
Det er enighet i forskningsmiljøer verden over om at frukt og grønt er viktig for god helse. Selv om man ikke i detalj kjenner til hva det er i de "grønne godsakene" som beskytter mot ulike livsstilssykdommer som kreft, høyt blodtrykk og hjerte og karsykdommer, er antioksidantene den sterkeste kandidaten.

Antioksidanter er en samlebetegnelse på stoffer det finnes mye av i frukt og grønnsaker og som fanger opp og uskadeliggjør såkalte frie radikaler i kroppen. De frie radikalene er reaktive forbindelser som påvirker kroppen på samme måte som når smør harskner eller jern ruster.
Frie radikaler dannes hele tiden i cellenes stoffskifte. Når immunsystemet svarer på angrep fra bakterier og virus, når vi utsettes for luftforurensning, tobakksrøyk og stråling, hard trening eller sykdom dannes det ekstra mye frie radikaler. I slike tilfeller kan det oppstå oksidativt stress, noe som innebærer at kroppen danner mer frie radikaler enn den kan nøytralisere. Tilskudd av antioksidanter gjennom kosten er den beste beskyttelsen mot sykdom forårsaket av frie radikaler, og dette er noe av bakgrunnen for ernæringsmyndighetenes anbefaling om "5 om dagen".

Piller ikke nok
Mye tyder på at de ulike antioksidantene i frukt og grønnsaker virker sammen, og at store doser av enkelte antioksidanter i pilleform ikke har samme gunstige effekt. Dette er noe av grunnen til at frukt og grønnsaker bør inntas i så naturlig form som mulig.

Frukt og bær på boks
w I MANA er råvarene skånsomt behandlet, slik at antioksidantene er best mulig bevart i sin naturlige form. MANA kommer i to størrelser, 1 liter og 0,33 liter.
w En boks MANA (0,33 liter) inneholder minst like mye antioksidanter som to epler, to pærer, to kiwi, to appelsiner og 150 gram druer til sammen!
w MANA kommer under den helt nye kategorien "ekstra sunne juicer".

Ny web-side - lansering i mai:
(linken virker ikke før i mai)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen