Månedens leverandør august 2001

Månedens leverandør for august er velkjente Stenberg & Blom. Med sterke kort både på vin- og brennevinsiden, har de posisjonert seg med et solid grep om markedet og er ansett som en stabil leverandør gjennom flere år.
Redaksjonen
24 August 2001 - 02:00

Stenberg & Blom A/S ble etablert i 1986. Firmaet har imidlertid røtter tilbake til slutten av 1920-årene, gjennom agenturfirmaet Knut Krag. Fredrik Blom startet sin vinkarriere her i 1974, og ble deretter partner. Senere fusjonerte selskapet med vin- og brennevinsdivisjonen til Gunnar Stenberg A/S, og har siden båret navnet Stenberg & Blom A/S. 2001 har medført ytterligere endringer i eierstrukturen, etter at selskapet Fram Management kom med på eiersiden.

Så langt i 2001 har Stenberg & Blom vært igjennom en reorganisering, som man allerede begynner å se resultater av i form av økt salg og nye leverandører i systemet.

Stenberg & Blom har som målsetting å være en av Norges ledende leverandører av vin og brennevin. Firmaet holder til i moderne lokaler på Ryen i Oslo, og teller åtte medarbeidere - hvor de fleste er ansatt innen salg og markedsføring av produktporteføljen.

Selskapet representerer store og kjente produsenter, både innen vin og brennevin. Av brennevin kan vi trekke frem Drambuie likør, Larsen konjakk, Hot n'Sweet Vodka Shot, Lapponia bærlikører og Precis Vodka. På vinsiden inngår bl.a. Masi, Marqués de Cáceres, Trimbach, Undurraga, KWV og Farnese - i tillegg til Graham's portvin og Lanson Champagne.

Asahi Super Dry ble lansert i år. Dette er Japans største øl, og det tredje største i verden.

En pen blanding av kjente og nye, innovative produsenter som tilbys til Vinmonopolet og Horeca-markedet. Serien av viner med Cuvée Christer Berens er et eksempel på nytenking, der kvalitet i relasjon til pris har spilt en vesentlig rolle.

Stenberg & Blom har valgt VSD Logistics som logistikkpartner. De kan vise til høy faglig kompetanse, og sørger for en kostnadseffektiv og sikker vareflyt av produktene. Estimert salgsvolum for år 2001 er 3,5 millioner flasker.

Nedenfor følger praktisk informasjon om firmaet og deres ansatte.
(brukernavn: stenblom - passord: kunde)

Ansatte i Stenberg & Blom

Managing Director

Accountant

Co-ordinator Logistics

Brand Manager

Market Manager

Key Account Manager Off-trade

Key Account Manager On-Trade

Sales Manager On-Trade

Noen av produktene i porteføljen

Undurraga Cabernet Sauvignon

Masi Amarone Costasera Classico

Cuvée Christer Berens Abruzzo

Marqués de Cáceres Reserva

Cathedral Cellar Pinotage

Trimbach Riesling

Serègo Alighieri Possessioni Bianco

Lanson Black Label Brut

Larsen XO

Drambuie

Precis Vodka

Asahi Super Dry

Linker til noen av produsentene i Stenberg & Bloms portefølje:

Finca Flichman

www.flichman.com.ar

Antonin Rodet

www.rodet.com

Marchesi de' Frescobaldi

www.frescobaldi.it

Masi Agricola

www.masi.it

Farnese Vini

www.farnese.it

Calatrasi

www.calatrasi.it

Los Llanos

www.losllanos.com

KWV International

www.kwv-international.com

Trimbach

www.maison-trimbach.fr

Mezzacorona

www.mezzacorona.it

Champagne Lanson

www.lansonpf.com

Champagne Besserat de Bellefon

www.besseratdebellefon.com

Graham's

www.grahams-port.com

Larsen

www.cognac-larsen.fr

Drambuie

www.drambuie.com

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her