Månedens leverandør september 2001

Månedens importør i september er Maxxium Norge AS. Tidligere på bransjemunne velkjent som Jami (kort og greit), inngår selskapet nå, siden to år, som en del av den verdensomspennende Maxxium-gruppen.
Redaksjonen
18 September 2001 - 01:00

Fra JAMI til MAXXIUM - mer enn et navneskifte

-Våre dyktige ansatte er et av våre sterkeste konkurransefortrinn, mener administrerende direktør Johnny Gadderud og styreformann Christen Undrum.

Jami Marketing & Trading A/S, grunnlagt i 1976, ble solgt til det franske selskapet Remy-Cointreau i 1989. Våren 1999 ble 1/3 av selskapet solgt til skotske Highland Distillers og 1/3 til amerikanske Jim Beam Brands. I dag er vi en del av Maxxium, verdens nest største aktør på vin- og brennevinsmarkedet. Vår portefølje er en kombinasjon av et omfattende utvalg kvalitetsviner og kjente, populære brennevinsmerker. Maxxiums strategi i Norge er å være markedets mest attraktive partner innenfor vin- og brennevins-segmentene. Vi skal oppnå dette ved å representere produsenter og produkter som våre kunder vil ha glede og fordel av å ha i sitt sortiment - og ved å yte en service og ha en oppfølgingsgrad som overgår våre konkurrenter. Våre medarbeideres kunnskapsnivå skal til enhver tid være et av Maxxium Norges viktigste varemerker. Det er den merverdi vi gir våre kunder som skal gjøre oss til en foretrukken samarbeidspartner.

Maxxium er verdens nest størst aktør på vin- og brennevinsmarkedet. Som Maxxium Norge har vi derfor et usedvanlig gunstig utgangspunkt: Vi har sterke krefter i ryggen. En fantastisk produktportefølje som kontinuerlig videreutvikles. Og en entusiastisk, kunnskapsrik stab som til enhver tid er opptatt av kundens beste. Ikke rart vi gleder oss til tiden som kommer!

Medarbeidere i Maxxium Norge september 2001

Vårt team består for tiden av av følgende åtte erfarne og dyktige medarbeidere:

Salgssjef og kundeansvarlig for Sør- og Nord-Trøndelag, Oslo og Akershus.
Direkte tlf. 22 02 64 07
Mobil tlf. 951 68 886

Produktsjef for brennevin og har ansvaret for vår brennevinsportefølje. Han er dessuten salgsansvarlig for områdene Vestfold, Hedmark, Oppland, Nordland, Troms, Oslo og Akershus.
Direkte tlf. 22 02 64 04
Mobil tlf. 908 91 314

Produktsjef for vin og har ansvaret for vår vinportefølje og kommunikasjonen med våre produsenter.
Direkte tlf. 22 02 64 01
Mobil tlf. 908 34 984

Jobber med salg, og har ansvaret for områdene: Oslo, Buskerud, Telemark, Aust- og Vest Agder.
Direkte tlf. 22 02 64 02
Mobil tlf. 906 22 884

Markedsassistent og samarbeider tett med vårt reklamebyrå. I tillegg til å være «support» for selgerne, og stemmen du møter hvis du ringer oss i Maxxium.
Direkte tlf. 22 02 64 00
Mobil tlf. 905 31 176

Økonomi- og logistikkansvarlig.
Direkte tlf. 22 02 64 08
Mobil tlf. 908 76 753

Jobber med salg og vil ha ansvar for primært vin-fokuserte kunder. Hun dekker områdene Østfold, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Rogaland, Hordaland, Finnmark samt deler av Oslo og Akerhus.
Direkte tlf. 22 02 64 05
Mobil tlf. 900 63 267

Controller.
Direkte tlf. 22 02 68 50
Mobil tlf. 926 15 961

Linker til noen av Maxxiums produsenter:
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her