Mange forbedringer for deg

Nye åpnings- og lukkedager, nye 1 500 m2 for å imøtekomme økende etterspørsel blant utstillere, nye områder viet firmaer spesialisert innen e-handel, og vinsmaking for journalister og vinkelnere, ny service over internett. Det er hva arrangøren lover både
Redaksjonen
10 Januar 2001 - 02:00

Messen vil åpne dørene søndag 17. juni kl 0900 denne gangen. Det er for å unngå de store trafikkproblemene man har hatt tidligere på grunn av den vanlige rushtrafikken om mandagene. Det vil nå bli en bedre flyt i trafikken ut mot utstillingsparken. Messen vil lukke dørene torsdag 21. juni kl 1700, noe som gjør det mulig for alle deltakere å reise til sine respektive hjemsteder i god tid før week-end-rushet starter på fredag ettermiddag.
 
Det blir ingen endringer i antall dager messen er åpen, Vinexpo vil som vanlig holde åpent i hele 5 dager.
 
Økende etterspørsel fra utstillere
I dag er målet nådd når det gjelder antall utstillere på messen; 600 direkte utstillere har bekreftet sin deltakelse, og totalt sett vil Vinexpo ta imot mer enn 2 400 direkte og indirekte utstillere.
 
For å imøtekomme utstilleres økende behov, vil Vinexpo tilby enda 1500 m2 i standplass, dette gjør det totale utstillingsarealet for vin- og brennevinsutstillere til 40 000 m2. Dette har blitt mulig å gjennomføre ved at man har fått tilgang til hall 3, et midlertidig bygg som ble satt opp i 1999, og som viste at komforten der var like god som i de eksisterende bygningene. Ved utstillingsparken i Bordeaux vil Vinexpo dekke et areal på totalt 90 000 m2.
 
Nye områder, nye arrangementer
En av årets nyheter på Vinexpo vil være området som er viet de firmaene som er spesialiserte innen e-handel. Området vil kunne gi hele bransjen en mulighet til å få økt forståelse av e-handel og å selv få vurdere de mulighetene internett gir for bransjen.
 
Også nytt på Vinexpo 2001 er et eget vinsmakingssenter hvor det vil bli ulike arrangementer spesielt rettet mot journalister og vinkelnere.
 
Spennende studier
Med dette for øyet, vil det bli publisert en rekke studier som lanseres noen måneder før messeåpning. Den første studien "The world economic situation in Wine and Spirits and a prospective analysis" vil bli publisert allerede i januar 2001.
 
Praktisk websider
I disse dager legger Vinexpo 2001 fram oppdaterte websider på internett. Internettbrukere vil kunne finne all informasjon som er nødvendig både når det gjelder utstillere, besøkende, presse, utstillingshallene, registrering, hoteller og hvordan komme til Bordeaux. Ny service er etablert for å hjelpe alle som skal til Vinexpo slik at messebesøket kan bli optimalt.
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vannmangel forandrer vinlandskapet
+

Vannmangel forandrer vinlandskapet

At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La barne lage middagen i dag - da spiser de garantert opp alt
Dagens rett

La barne lage middagen i dag - da spiser de garantert opp alt

Det er mye god mat i gode pølser, ikke minst når du gjør noe ekstra ut av dem. I denne lettvinte oppskriften (som alle kan klare) spiller pølsene en litt underordnet rolle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vannmangel forandrer vinlandskapet
+

Vannmangel forandrer vinlandskapet

At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her