Martha Mettlig får ansiktsløfting

Nytt navn, nytt interiør, nye folk og et tidsriktig konsept er resepten for oslorestauranten.

Ikke bare skal restauranten på Solli Plass bygges helt om interiørmessig, den får også et nytt navn. Bobonne de Martha Mettlig blir det nye navnet og det signaliserer at konseptet bygger videre på historien om den reise- og matglade bergensdamen. Det er fortsatt barnebarnet Siren Drake som står bak, og med seg har hun fått Peter Baldekvärn, kjent fra The Sense, og Magnus Wallberg.

Konseptet blir Paris-brasserie à la 60-tallet. Menyen blir europeisk med base i Frankrike.
- Martha Mettlig besøkte mange land, og derfor vil vi hente inspirasjon også fra andre verdensdeler, sier Baldekvärn og legger til:

- Kvalitet og opplevelse for et voksent publikum er vårt mål. Vi drømmer om å skape samme stemningen som på Riche i Stockholm, dog tilpasset den norske mentaliteten.

Prismessig vil restauranten som reåpner 1. mars ligge midt på treet. - Vi ønsker å gi gjestene mye for pengene, sier Baldekvärn.

De tre eierne blir aktive i driften og får hjelp av driftsansvarlig Eirik Jönsson som kommer direkte fra Dubai hvor han har jobbet på Celebrities Restaurant ved The One and Only Hotel. Når det gjelder kjøkkensjef er det ennå ikke tatt noen endelig beslutning.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen