Marthinussen vant hoteliér-kåring

Marthinussen vant hoteliér-kåring

Torbjørn Marthinussen begynte som bartender. Nå er han kåret til Årets Unge Hoteliér.

Torbjørn Marthinussen (31), F&B Operations Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er kåret til Årets Hoteliér 2012.

Kåringen arrangeres av HSMAI i samarbeid med HRR og andre partnere fra reiselivsbransjen

Juryen trekker i en pressemelding fram Marthinussen som systematisk og utholdende, og at han lar medarbeidere få anledning til å realisere seg selv.

– Etter at jeg begynte som bartender ved Radisson Blu Plaza i mai 2005 har min karriere vært som et eventyr. At jeg nå har blitt sett, og satt pris på, betyr enormt mye for meg. Men en slik pris må deles med mange, uten gode kolleger og medarbeidere hadde jeg aldri kunne få til det vi sammen har skapt ved Radisson Blu Scandinavia, sier en svært glad Torbjørn Marthinussen.

Prisene Årets Hoteliér og Årets Unge Leder deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året gjennom eksepsjonelt gode jobbresultater eller at de har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Juryen vektlegger også kandidatenes karriereløp. Prisens formal er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

– Som leder kjennetegnes Torbjørn av sin tilstedeværelse og synlighet. Han ser individet i møte med medarbeidere og kollegaer på alle nivåer i organisasjonen. Videre er han standhaftig og prinsippfast hva gjelder etterlevelse av service konsepter og strategi. Han setter mål og jobber systematisk for å nå dem sammen med sine ansatte, sier Lars Listhaug, General Manager Radisson Blu Scandinavia.

Som premie kan Torbjørn Marthinussen se frem til tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration i New York. Skolen regnes for å være en av verdens fremste læresteder for hospitality management.

Foto: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen.no

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen