Masi bytter importør

Masi bytter importør

25 års samarbeid med Stenberg & Blom er over.

Den italienske vinprodusenten Masi Agricola (inklusive Serego Alighieri, Masi Tupungato og Bossi Fedrigotti) skifter norsk importør. Fra 1. november går Masi går fra importøren Stenberg & Blom (Solera Gruppen) til Symposium Wines (Arcus-Gruppen).

Masi er i dag én av Italias ledende vinprodusenter, og én av Norges sterkeste merkevarer på vin. Den totale produksjonen er på ca. 12. millioner flasker, med Norge som det tredje største eksportmarkedet.

Masi solgte i 2012 ca. 830 000 liter på Vinmonopolet, og er dermed den desidert største produsenten fra Veneto i Norge. Sandro Boscaini leder i dag det familieeide selskapet, som går hele sju generasjoner tilbake.

– I nærmere tre tiår har vi sammen med Stenberg & Blom skapt svært god distribusjon og kjennskap til våre produkter i Norge. Vel så viktig er arbeidet som er blitt gjort med å etablere vinene fra Veneto som en dominerende kategori i markedet. Masi ser på Symposium Wines’ dyktige team som en garanti for vår videre suksess i Norge, sier Sandro Boscaini i en pressemelding.

– Symposium Wines ønsker å representere foregangsprodusenter innen de klassiske europeiske vinområdene, noe Masi er et utmerket eksempel på. Dette innebærer en betydelig styrking av selskapet vårt med en økning i omsetning på ca. 30 millioner norske kroner per år, sier Tone Veseth Furuholmen, daglig leder i Symposium Wines.

Symposium Wines ble startet i 2009 av Master of Wine Sebastian Bredal i samarbeid med Arcus-Gruppen. Selskapet har i dag tre ansatte.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen