Matet gjestene med skje – slått konkurs

Matet gjestene med skje – slått konkurs

Det hjalp ikke at de ansatte sa fra seg lønn. Gourmetkonseptet Extreme Dinners er slått konkurs.

For et år siden ble Extreme Dinners reddet av konkurs da de ansatte ga sjefen Kjartan Kjetland lønningene sine i gave. Nå er Extreme Dinners slått ettertrykkelig konkurs.

– Jeg er for snill, og det er et problem for en som skal selge. Nå skal jeg slippe å streve med hva jeg skal svare når haugesunderne sier: «Kan du gi meg en god pris», sier Kjetland til Haugesunds Avis. Markedet ble også for lite for gourmetkonseptet Arrabiata, hvor en 16 retters meny blir servert ferdig anrettet på skjeer. Kundene kunne, om de ønsket det, bli matet av servitørene.

Ideen oppstod ved en tilfeldighet i 2005, da gjester som hadde vært (for) lenge på vorspiel ankom Kjetlands lokaler på Indre kai i Haugesund, hvor servitørene valgte å mate dem med skjeer. Advokat Per Qvale i Haugesund er bostyrer.

Til magasinet Teby'n forteller Kjartan Kjetland at han er i sving som kjøkkensjef for tre spisesteder i Samsonhuset ved sjøkanten i Haugesund: Samson, Big Horn Steak House og om litt åpner han dørene til Kjartans kjøkken.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen