Mer gjærbakst på Gardermoen

Mer gjærbakst på Gardermoen

Baker Samson åpner bakeri og utsalg i avgangshallen.

– Vi er stolte over å få være med på å hente de gode norske håndverkstradisjonene til Samson fra Egertorget og Oslo til flyplassen. Nå kan også andre enn Osloborgere få nyte bakverk og  kakene fra Samson, sier adm. direktør Morten Solberg Nilsen i SSP i en pressemelding.
– Vi er utrolig glad for å få lov til å representere Oslo og Norge på den måten for mange millioner mennesker hvert år, sier Carl Fredrik Samson, kjedeleder og 5. generasjon Samson.

I fjor åpnet bakerikjeden United Bakeries et 250 kvadratmeter stort utsalg på Gardermoen.

Bakeriutsalget på Gardermoen åpner offisielt 27. februar, og kan bli Norges største. Bakeriet på flyplassen er trolig unikt i verdenssammenheng. Også bakeriutsalget er sjelden vare.
– Vi kommer til å kjøre ferske bakervarer direkte til butikken så fort de kommer ut av ovnen i Gyldenløvesgate i Oslo. I tillegg har vi et lite, men fullverdig bakeri på selve flyplassen med eltemaskin, heveskap og en 800 kilos tung stenovn for å bake en del produkter på stedet, uttaler Samson.

Dette er første gang W. B. Samson lar et av sine steder drives på franchisebasis. W. B. Samson er et familiebakeri som ble startet i 1894 av William Bismark Samson på Egertorget i Oslo. Dette bakeriutsalget har siden vært åpen i snart 120 år, gjennom to verdenskriger, og tatt imot over 30 millioner kunder. Bakeriet drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson med et 20-talls utsalg i Oslo og omegn.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen