Moestue Grape Selections utvider staben

Moestue Grape Selections styrker i tiden fremover sin stab med ytterligere to svært dyktige medarbeidere.

Per Mæleng (50) er ansatt som direktør for kommunikasjon og formidling i MGS fra og med 1. september 2005. Mæleng er magister i litteraturvitenskap fra UiO og er doktor philos i samme fag fra NTNU. Han har tidligere vært informasjonssjef i Konkurransetilsynet og informasjonssjef/avdelingsleder i Nasjonalbiblioteket. Mæleng er kjent som en av landets mest profilerte og kunnskapsrike vinskribenter, i første rekke i Vinforum, over en periode på nesten 20 år.

Pontus Dahlstrøm (24) er ansatt salgskonsulent horeca fra 1. januar 2006. Pontus Dahlstrøm er opprinnelig finsk men har bodd i Norge siden 1999. Han kommer fra stillingen som vinkelner på Bagatelle, er utdannet vinkelner fra Gastronomisk Institutt og har erfaring fra en rekke vinkelnerkonkurranser i Norge, Finland samt Nordisk Mesterskap. Før vinen tok ham var av yrket fjellguide.

Kilde: MGS

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen