Moestue-gruppen trapper opp

Liz Mortensen er ansatt som daglig leder i Blend Wines som er det siste tilskuddet til Moestue-gruppen.

Blend Wines AS som er en del av Moestue-gruppen ble etablert i 2006, men har inntil nå ikke hatt en aktiv profil. Liz Mortensen som tidligere har jobbet i Terroir, hos distributøren Vinhuset og i restaurantbransjen, får nå hovedansvaret med å videreutvikle selskapet, både i henhold til porteføljeutvikling og salg til Vinmonopolet og HORECA.

Blend Wines vil satse på solide kvalitetsprodusenter og en basisportefølje på Vinmonopolet, samt tilby mindre partier med spesialimport til både Vinmonopolet og HORECA. Målsetningen er å raskt etablere et selskap med solide merkenavn og en tydelig kvalitetsprofil.

Blend Wines lanserer blant annet i november nyheten Solagüen 2008, en moderne ueiket tempranillo fra Rioja Alavesa. Videre er det gjort avtale om overtagelse av importen av vinene fra Domäne Wachau i Norge. Denne produsenten "tar" Mortensen med seg fra Terroir.

Blend Wines vil få en uavhengig posisjon i forhold til resten av Moestue-gruppen, med egen separat kontorlokasjon, men vil fremstå som en del av gruppen i forbindelse med messer, arrangementer og smakinger.
Blend Wines vil benytte VSD som sin logistikkpartner. Dette i likhet med de andre selskapene i Moestue-gruppen, som innbefatter Moestue Grape Selections i Norge, Sverige og Finland - samt Podium Wines i Norge.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen