Nå er det her - ØL Apéritif

Nå er det nye magasinet ØL Apéritif her, og du kan abonnere for bare 149 kroner for fire nummer. Ordinær pris er 269 kroner. I det første nummeret finner du blant annet et interessant intervju med Per Heimly om hans forhold til øl, vi har besøkt både Kampen Bistro og Madserud Gård der kokkene har laget oppskrifter til herlig sommermat servert med øl i glasset. Og selvfølgelig finner du masse ølstoff.

Det første nummeret av ØL Apéritif  er nå på gaten og responsen så langt er meget god og hyggelig for redaksjonen. Bladet er det eneste av sitt slag i Norden som du også kan kjøpe i Narvesen.

Lekkert design og tilsvarene foto kombinert med tøft redaksjonelt stoff er hva redaksjonen har satset på. Her er det ikke spart på noen ting.
 

Du kan blant annet lese om:
 
 
Kampen om Grillen
Der kokken Mathias Vleeshouwers gir deg oppskriften på et vellykket grillmåltid med både forslag til hva du skal lage og hvilket øl du skal velge til.

Per Heimly på egne ben
Vi har snakket med Per Heimly om hans forhold til øl, fotografering og kunsten. Dessuten ba vi Heimly ta bilder av seg selv og øl.

En søt engelsk bitter
Vi har besøkt puben The Dove i London. Her har tiden nesten stått stille i 300 år. Hit kommer folk fordi puben tar så godt vare på ølet og dem. Du finner også tips om andre puber i London du bør besøke.

Så glasset passer
Hvorfor tar øldrikkerne til takke med ei mugge med hank på eller det tradisjonelle halvliterglasset. Vi viser det at det finnes atskillige stilige alternativer.

 
Kjell Tores Orkestermat
På Madserud Gård i Oslo regjerer to mesterkokker - som er lidenskaplige glade i øl og som opptrer som matorkester når de er lei av kjøkkenet. Her serverer de sommermat med øl til.

Herlige lyse gleder
Vi har snakket med  noen av bryggeriene som nå venter på responsen på sommerølet de nettopp har lansert.

Test av sommerøl og lyst øl
ØL Apéritif har testet 27 forskjellige ølsorter av det lyse slaget.

Red beer og bayer hos Churchill
Pubvert Larry Kushmar sier at bayer er på full fart tilbake i ølglassene og serverer villig vekk til glade oslogutter.

Loven for det gode øl
Renhetsloven av 1516 er under sterkt press, men heldigvis fortsetter norske bryggerier å følge den - og å lage godt øl.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen