Nå kan du komme på landslaget

Vil du spille på lag med landets beste vinkelnere? Nå er det ledige plasser på landslaget.

Det norske vinkelnerlandslaget skal ta opp to nye medlemmer. Onsdag 17. april skal kandidatene gjennom opptaksprøver av teoretisk og praktisk art, omtrent som i NM. I tillegg blir det intervjurunde, opplyser Ken Engebretsen i Norsk Vinkelnerforening.

– Landslaget konkurrerer i inn- og utland. Vi tilbyr et kunnskapsrikt miljø hvor læring står i fokus og målet er å sette Norge på det internasjonale vinkartet, sier han.

Landslagskandidater må ha norsk pass, ha bestått sommelier-eksamen og jobbe i horecabransjen. Påmeldingsfristen er 10. april.

For mer informasjon og påmelding, kontakt Ken Engebretsen: ken@vinkelneren.no

LES OGSÅ: Fransesco er blant verdens 12 beste

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen