Nersnæs går til Bølgen & Moi

Ola Nersnæs forlater T. Storm & Sønner og overtar som daglig leder på Bølgen & Moi Briskeby i Oslo. Nersnæs har vært med på å skape en eventyrlig vekst for blant annet Bache Gabrielsen og økt salget fra beskjedne 30 000 helflasker i - 95 til hele 1 250 000 tilsvarende i fjor.

- Jeg har hatt en utrolig utfordrende og spennende jobb i T. Storm & Sønner. Nå gleder jeg meg til å gå tilbake til restaurantbransjen hvor jeg opprinnelig kom fra. Det skjer veldig mye hos Bølgen & Moi og å få være med på det blir ikke mindre utfordrende, sier Ola Nersnæs som blant er utdannet vinkelner fra Gastronomisk Institutt.
 
Det er Bjørn Moi, Tronds bror, som har hatt ansvaret for Bølgen & Moi Briskeby frem til nå. Han overtar satsingen bedriften gjør med ny restaurant i Kristiansand. Alt i alt omsetter bedriften for hele 110 millioner kroner, mens Briskeby står for ca 30 prosent og har i dag 35 ansatte. Alle mål så langt i Oslo er nådd over forventing. Nersnæs oppgave blir selvfølgelig å kjøre kraftstasjonen videre, kvalitetsikre produktet og å utvikle konseptet videre.
 
Hvem som overtar etter Nersnæs i T. Storm & Sønner er ikke klart i skrivende stund. Firmaet hadde i fjor en omsetning eks avgifter på 150 millioner kroner og 10 årsverk. Det er med andre ord ingen puslete importørvirksomhet som skal ha ny daglig leder. Bache Gabrielsen har vokst enormt siden - 95 da Nersnæs gikk inn som daglig leder i forbindelse med at Haugen-Gruppen kjøpte virksomheten av Jan Storm som nylig dessverre altfor tidlig gikk bort.
- Vi sitter i dag på en portefølje med meget gode merkenavn som blant andre Bollinger, Lindemans, Santa Carolina og selvfølgelig Bache Gabrielsen, sier Nersnæs som overtar styringen på Briskeby i slutten av mai.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen