NM for vinkelnere

Det første norgesmesterskapet for vinkelnere avvikles 21. - 22. januar 2000 i forbindelse med storhusholdningsmessen Buffet 2000 Stavanger. Konkurransen er en uttaking til nordisk mesterskap som går i april på Island, og til verdensmesterskapet i Canada i oktober 2000.

Det er med andre ord fantastiske muligheter for den som legger seg i selen og bruker de nærmeste månedene til å studere vinfaglige temaer og ikke minst trene på blindsmakingens kunst. Konkurransen blir av internasjonal standard hvor vanskelighetsgraden ligger opptil det du finner i så vel nordisk som VM. Dette gjøres ikke for å skremme bort deltakere men rett og slett fordi det gir god trening for deltakerne. Så meld deg på, vi ønsker så mange deltakere som mulig. Forutsetningen for deltakelse er at 60 prosent av dine inntekter kommer fra arbeid knyttet til servering.
 
Den Norske Vinkelnerforening står som arrangør av mesterskapet, i samarbeid med arrangør av Buffet 2000, Kokkenes Mesterlaug Rogaland. Mer informasjon om messen finner du her: www.stavanger-forum.no
 
For ytterligere informasjon og påmelding til norgesmesterskapet kontakt Torleif Høyvik på telefon 51 54 80 70 eller 51 89 60 22.
 
23.10.99
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen